MENU
JÍDELNÍ LÍSTEK
Název pokrmu | Cena |
Předkrmy: | Domácí paštika z kachních jater s brusinkami, cibulovou marmeládou a česnekovou bagetou | 99,- Kč |
Polévky: | Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou | 69,- Kč |
Steaky: | 200g Kuřecí steak | 129,- Kč |
200g Steak z vepřové panenky | 149,- Kč | |
200g Steak z hovězí svíčkové | 389,- Kč | |
200g Steak z lososa | 235,- Kč |
Přílohy: 200g
Pečené brambory s tymiánem | 29,- Kč |
Steakové hranolky | 35,- Kč |
Grilovaná zelenina | 69,- Kč |
Bramborová kaše | 25,- Kč |
Batátové hranolky | 42,- Kč |
Přílohový míchaný salát se zeleninou | 39,- Kč |
Omáčky: | Smetanová se zeleným pepřem | 35,- Kč |
Houbová | 45,- Kč | |
Domácí tatarka | 25,- Kč | |
Česnekový dip | 25,- Kč |
Saláty: | 280g Míchaný listový salát se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, hořčicovo-medovým dresinkem a bagetou | 139,- Kč | ||
280g Míchaný listový salát se zeleninou, grilovaným hermelínem a brusinkovým dresinkem, toast | 139,- Kč | |||
280g Míchaný listový salát se zeleninou, grilovanými kousky lososa, kozím sýrem, slunečnicovými semínky a krutony, bylinkový dresink | 199,- Kč | |||
Dětská jídla: | Smažené kuřecí nuggety v corn flakes na bramborové kaši | 79,- Kč | ||
Boloňské špagety se sýrem | 79,- Kč | |||
Dezerty: | Teplý čokoládový dortík s višňovým přelivem a vanilkovou zmrzlinou | 85,- Kč | ||
Dezert dle denní nabídky | 65,- Kč | |||
All weights of meat and other raw materials are listed in raw state, the weights of the annexes are given as they are given.
The restaurant staff will provide allergen information.
The menu was prepared by the chef Petr Balko with his team.